Våre tjenester

smartmockups_jp3wvn9z-squashed.jpg

App design

Design handler ikke bare om hvordan en app ser ut, men hvordan den fungerer. Et godt design gir en god brukeropplevelse og ved å følge Apple sine retningslinjer så er mulighetene større for å få appen godkjent I App Store.

smartmockups_jp3w2tqr-squashed.jpg

Prototype

Om du er på jakt etter en investor til app prosjektet ditt, så anbefaler vi å lage en interaktiv prototype som viser alle funksjonene I appen, i stedet for lange kjedelige presentasjoner. En prototype egner seg god for at en utvikler skal kunne estimere prosjektet.

smartmockups_jp3wb379.png

Kravspesifikasjon

En kravspesifikasjon er som en kokebok, og forklarer I detalj hva appen din skal skal gjøre, forretningsmodell, design m.m. En slik kravspesifikasjon er nødvendig før utviklingen kan starte. Vi skriver spesifikasjonen på engelsk og gjør den tilgjengelig for deg og utviklingsteamet.

 
smartmockups_jp400map-squashed.jpg

Re-Design

Har du allerede en app ute i markedet som er litt utdatert på både design og funksjonalitet? Vi tilbyr re-design av appen din, sammen med konseptutvikling og forbedringer I forhold til nye trender innen design og teknologi.

smartmockups_jp40bafo-squashed.jpg

Prosjektleder

For å sikre at app prosjektet ditt utvikles I henhold til dine ønsker, design og funksjonalitet, trengs det nøye oppfølgning av utviklingsteamet. Vi har over 15 års erfaring med Prosjektledelse og kvalitetssikring, og kan være din støttespiller til et god resultat.

smartmockups_jp40kl20-squashed.jpg

App utvikling

Vi tilbyr native app utvikling for iOS og Android, med flere underleverandører i Norge, Ukraina og Polen, og kan tilby konkurranse dyktige priser og høyt kompetente utviklere. Vi håndterer hele utviklingen fra a-å samt support i ettertid.